+36 70 905 9009 info@nagymosas.hu

Magunkról

A Sport név és története

Mosodánk a legújabb gyöngyszeme vállalkozásunknak, aminek története már nagyon régen kezdődött…
Sport Pub Étterem és Pizzéria  www.sportpubsorozo.hu
Üzletcsoportunk legrégebbi üzlete a Sport PUB étterem és pizzéria, ami jelenleg Veszprém város legrégebbi étterme. Anno több mint hetven évvel ezelőtt létesített étterem, aminek neve korábban Sport vendéglő volt. Nevét, amit Veszprém város első focipályája miatt kapott, a név, azóta fogalommá vált. Ezért a Sport nevet már megváltoztatni nem lehet. Az idő eltelt sok minden változott, már a focipálya kereskedelmi egységeknek ad helyet, tehát ebben a formában a Sport, mint név már akár okafogyottá is válhatna. De a Sport Veszprémben még mindig a Sport! Ezért a nevet változtatni nem lehet. Éttermünk büszkélkedhet kiemelkedő forgalmával és minőségével, amit emberek ezrei keresnek fel. Védjegyünknek mondhatjuk a velőspirítóst a régmúlt időkből és a Sporttálat a közelmúlt legsikeresebb kétszemélyes tálját is.
Sport Hotel ****  www.sport-hotel.hu
A siker egy állapot, a jövő meg folyamatosan újabb és újabb kihívásokat és lehetőségeket teremt, vagy nyújt. A kereslet változása és egy sikeres üzlet lehetőséget ad a fejlődésre. Mi ezzel éltünk is ezért megnyitottuk Veszprém város legújabb szálláshelyét is a Sport Hotel-t. Megnyitása óta sikeres. A szállást keresők sokasága találja meg szálláshelyünkön a kiemelkedő pihenés és alvás tökéletes együttesét, amit az általunk nyújtott szolgáltatások a legmagasabb és máshol nem található szintre emelnek. Mivel egy jó név már korábbról adott volt, miért neveztük volna el máshogy, mint Sport Hotel.
Sport Mosoda  www.nagymosas.hu
Most már van jó sok szennyesünk. Éttermi és szállodai textíliáink hiába kivalló minőségűek, ha nem párosul hozzá megfelelő tisztítási szolgáltatás. Textíliáink tisztítása kritikus eleme volt tevékenységeinknek, melyet külső szolgáltatón keresztül próbáltuk biztosítani, sajnos gyenge eredménnyel.  Az általunk felállított magas minőségi elvárásra nem találtuk megfelelő partnert és ezzel indult egy professzionális mosoda kialakítása. Mi elvárjuk a ragyogó fehérséget a kiváló tisztaságot a selymes tapintást, hiszen ezt akarjuk nyújtani vendégeinknek is. Ennek fényében alakítottuk ki mosodánkat, hogy eszközeink, technológiánk, vegyszereink mindennek eleget tegyenek.

A Sport Mosoda professzionális kialakítása és a kimagasló technológiai elemek biztosítása azonban egy óriási többletkapacitás mellett valósult meg, melynek szabad kapacitásait igénybevevő ügyfeleink részére készséggel biztosítjuk.

Gépparkunk a jelenlegi piacon kapható legmodernebb ipari felhasználásra tervezett géppark. Professzionális vízkezelésünknek köszönhetően a tisztított textíliáink a leglágyabb tapintásúak. Speciális vegyszereinknek köszönhetően a legmagasabb tisztító hatás érhető el, ami mindazonáltal, hogy környezet barát, lakossági értékesítésben nem hozzáférhető.

Mosodai szolgáltatásaink
Mosodai szolgáltatásunk itt válik ketté lakossági és üzleti irányokba:
Lakossági ügyfelek részére történő tisztítás
Éttermi szolgáltatásunkban megtalálható az ételek házhozszállítása. Ha valaki nem akar alapanyagot vásárolni, és nem akar főzni, majd utána mosogatni, vagy nincsen rá ideje, vagy bármi miatt, az rendel valahonnan egy ételt. Ezt rengeteg helyen megteheti. És ha a ruhái mosása, majd később teregetése, majd megkésőbb vasalása és hajtogatása is gondot okoz, akkor telefonál egyet, elviszi egy szolgáltató és 24-72 óra múlva visszaviszi. No, ezt már rengeteg helyen nem igazán teheti meg. Sőt csak nálunk!!! Mivel futáraink egésznap járják a várost ezért nem csak egy ételt tudnak házhoz szállítani, hanem a szennyest is eltudják hozni és a tökéltessen tisztított textíliákat is vissza tudják vinni. Akkor miért ne tennénk? Szolgáltatásunkat bártan próbálja ki! Vegye le válláról a mosás fáradalmas és munkaigényes feladatait. Mi mindent elvégzünk Ön helyett, Ön meg dőljön hátra és élvezze szolgáltatásunkat.
Üzleti ügyfelek részére
Éttermek, szálláshelyek, cégek részére terítők, konyharuhák, lepedők, paplanok, törülközők, köntösök, köpenyek,  munkaruhák és egyéb textíliák tisztítása válik szükségessé nagy mennyiségben? Szabad kapacitásunk erejéig, kiváló minőségben állunk rendelkezésére. Napi több tonna textília tisztítására vagyunk képesek, és nálunk nem csak tiszták lesznek, hanem kimagasló professzionális technológiánknak köszönhetően a textíliáinak élettartama is jóval meghosszabbodik. Mottónk: Kiemelkedő tisztaság és minőség! Nem olcsón és a textilt akár tönkretéve végezzük mosodai szolgáltatásunkat, hanem optimálisan a textília élettartamát is figyelembe vevő kiváló ár érték arányban. A legmegfelelőbb vegyszereket alkalmazzuk, ami a kiváló minőség elérése érdekében minimum szükséges. Nem az olcsó beszállítókkal kívánjuk technológiáinkat fenntartani. A kiemelkedő minőség magasabb árral párosul. Döntse el ön, hogy ami most olcsóbb az tartósabb-e és ezáltal olcsóbb-e hosszútávon…

Sport Mosoda – www.nagymosas.hu

Cím: 8200 Veszprém, Mártírok útja 12

Telefonszám: + 36 70 905 9009

Nyitvatartás:  egyeztetés szerint

email: info@nagymosas.hu