+36 70 905 9009 info@nagymosas.hu

Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat minden esetben nagy odafigyeléssel, a legmagasabb prémium minőségben végezzük. Az ecetesolló azonban a leghatékonyab folteltávolító eszköz, azonban ezt megrendelőinkre bízzuk inkább.

Lakossági ügyfelek részére  JELENLEG NEM ÉRHETŐ EL!!!

Mosodánk leveszi válláról a mosás minden terhét. Sőt még a szállítással sem kell fáradoznia, nálunk az is megoldott. Ipari mosógépeinkkel kimossuk a szennyesét. Ipari szárítógépeinkkel meg is szárítjuk, majd hajtogatjuk. Vasalási feladatokat is elvégezzük. Síktextíliákat Ipari Kalanderen szárítjuk és vasaljuk. Tehát önnek nincsen más teendője, mint egyet telefonálni, a többit mi megoldjuk. Mi mindent elvégzünk Ön helyett, Ön meg dőljön hátra és élvezze szolgáltatásunkat.

Példák kínlatunkból:

  • Ágyneműk, huzatok, lakástextíliák
  • Ruhatisztítás
  • Piperemosás
  • Kézi folttisztítás
  • Mosás
  • Vasalás
  • Háztól – Házig szolgáltatás
  • Gyorstisztítás

 

Mosás

Mivel Ipari mosodai szolgáltatást végzünk, ezért talán elsődlegesen kiemelve jelezzük, hogy mosodánk lágy vízzel dolgozik! A lágy víz a textiltisztítás minőségi elvégzésének minimumfeltétele. Kemény vízzel történő mosás esetén a végeredmény nem összehasonlítható! A textília nem lesz selymesen puha és a kemény vízben található ásványi anyagok jelentősen roncsolják a textíliákat, ezért élettartamuk jelentősen megrövidül. Továbbá jelentősen magasabb vegyszeradagolás esetén érhető el ugyanazon tisztítóhatás, ami esetén a textíliák élettartalma tovább csökken. Saját professzionális vízkezelő rendszerrel rendelkezünk, ezáltal folyamatosan biztosított a teljesen lágy víz mosodánkban.

Ipari mosógépünkben minden géppel mosható textíliát ki tudunk mosni. Minden egyes textíliához a speciális beállításokat végezzük el. Amennyiben ön eltérő beállítással kívánja tisztíttatni textíliáit, akkor mi úgy végezzük el.

Darabos ruhatisztítás esetén minden egyes darab a neki megfelelő eljárással kerül tisztítása.

Kilós ömlesztett tisztítás esetén ön összeválogatja, mi a kért módon kimossuk. Ömlesztett mosás esetén a zsebek ürítése a megrendelő feladata, továbbá a színösszemosódás miatt a válogatást hibája a megrendelőt terheli, mintha csak otthon mosna. Mi csak ömlesztve kimossuk!

Mosodánk automatikus adagolású vegyszereket használ, amit automata adagolórendszer precíz mennyiségekben és a kívánt időben adagol közvetlenül a mosógépbe és természetesen higított formában. Ezután átmossa a rendszert, hogy véletlenül se maradjon vegyszer benne. Tisztítószereink száma nyolc különböző ipari szer, ami lehetőséget biztosít a nagy hatékonyság mellett a textília tartósságának megtartására is.

Foltok előkezelése esetén további nagyszámú kézi foltkezelő anyagot használunk fel, a folt típusától függően.  

Otthonában ugye nem használ nyolc féle szert a mosógépébe? Ezért más egy Ipari mosoda.

Szárítás

Ipari szárítógépekkel nagyon rövid idő alatt megszárítjuk a kimosott textíliákat. A szárítás folyamán nagy mennyiségű meleg levegő áramlik a gép dobjába, amivel a gyorsaság mellett a gyűrődések is megelőzhetőek, és további előnyként a pihék is eltávoznak a textíliákból.

Vasalás

Ipari vasalóasztalunk nem összehasonlítható a lakosság körében megtalálható vasalóasztalokkal. Nagyteljesítményű gőzfejlesztő tartozik hozzá, amivel a gőz valóban tisztán gőz, és nagy mennyiség esetén is van megfelelő utánpótlás. A vasalófelület is fűtött ezért a vasalás minősége és a textil tartósságának védelme rendkívül magasabb az otthoni eljáráshoz képest. A felhasznált gőz otthoni vasalás esetén a textíliában marad. Nálunk egy vákuumszivattyú azonnal ki is szívja a textilből ezért az csak a pozitív funkciójának pontos ideéig marad a textilben. Továbbá alkalmas a gőzöléses simításra is, így az anyag kisimul, de nem találkozik közvetlenül a forró vasalótalppal. 

Utómunkálatok

Az általunk elvégzett tisztítási folyamat végén a textíliákat típusuknak megfelelően hajtogatjuk, csomagoljuk, rendezzük és a kért helyen és időben megrendelőink részére átadjuk. Önnek már csak be kell tennie a szekrénybe. 

Háztól – Házig 

Lakossági árlistánk minden esetben tartalmazza Háztól – Házig történő szolgáltatásunkat is. A szolgáltatás felár nélkül vehető igénybe minimum rendelési összegtől. Veszprém városában ez 5000 Ft / megrendelés. Veszprém 10km körzetében 10000 Ft/megrendelés esetén, míg 20km távolság esetén 25000Ft / megrendelés összegtől tudjuk biztosítani díjmentesen. Távolabbi települések esetén érdeklődjön, a minimum összeg felöl. Nagyobb távolságot a szállítási költségek ésszerűségig vagy szállítási díj ellenében tudjuk vállalni. 

Háztól – Házig szolgáltatásunk menete:

Ön telefonál, mi elmegyünk a szennyesért a megbeszélt időintervallumban. Elvégezzük a megfelelő mosodai szolgáltatásokat, majd a megbeszélt időintervallumban kiszállítjuk a ragyogóan tiszta textíliákat. Önnek egyetlen dolga maradt, bepakolni a megfelelő helyre otthonában, de arra ráér később is.

Gyorstísztítás

Előfordulhatnak extrém helyzetek, amikor egy ruhatisztítás nem várathat magára és azonnal van rá szükség! Erre az esetre létezik a gyorstisztító szolgáltatásunk, ahol a leadott textíliákat akár pár óra alatt is megtisztítjuk és átadjuk ügyfeleinknek. Azonban a gyorsaságnak ára van, ezért ezt a szolgáltatásunkat 50% felár ellenében tudjuk elvégezni. Háztól-házig szolgáltatásunk természetesen erre a szolgáltatásra is vonatkozik.  

Üzleti ügyfelek részére

Üzleti ügyfélnek minősül minden olyan cég, vállalkozás, szervezet ahol jelentős mennyiségű tisztítandó textília keletkezik rendszeres időközönként. Mosodánk kialakítása üzleti ügyfelek részére történt elsődlegesen. Ipari körülmények között tudunk Ipari mennyiségű textíliát tisztítani, szárítani, vasalni. 

Üzleti ügyfeleink kiszolgálását szabad kapacitásunk erejéig tudjuk vállalni, ami véges. Ez kiemelkedően fontos, hiszen nem a mennyiségre, hanem a minőségre alakítottuk ki mosodánkat. Szabad kontingens esetén természetesen vállalunk egyedi megbízásokat is. 

Üzleti ügyfelek részéré kontingensszerződést biztosítunk, ahol csak a valós kapacitásunk erejéig vállaljuk a szolgáltatásainkat. Lekötött kontingenseinkbe figyelemmel vesszük a szezonalitás okozta mennyiségi növekedéseket is. Kontingensszerződést csak éves megrendelés esetén kötünk. Részletekért érdeklődjön!

Szállítást 1,5 tonnáig biztosítunk, amely részleteiről érdeklődjön!

Éttermek

Terítők, konyharuhák, köntösök,  székszoknyák, munkaruhák, szalvéták és minden egyéb étteremben megtalálható textíliák vizes tisztítását vállaljuk. Vegyszereink kiválóan alkalmasak az éttermi makacs szennyeződések eltávolítására, a textilek élettartalmának figyelembe vételével. 

Szállásadók

Hoteltextíliák kilós mosása, szárítása, vasalása. Lepedők, huzatok, törülközők, köntösök és minden textília, ami egy szálláshelyen megtalálható és vizes mosással mosható. A fehér nálunk fehér, az színes megtartja színét. A síktextilek szalagos kalanderben történő vasalása biztosítja kedvező árainkat. Vegyszereink alkalmasak a naptejek, olajok eltávolítására. Visszamosások alacsony száma mellett tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat.

Munkaruhák

Szervezete munkaruháink vizes tisztítását elvégezzük. Speciális mosóprogramjainknak köszönhetően, munkaruhái tisztábbak lesznek, élettartamuk megnő. Mivel a munkaruha cég specifikus ezért  minden egyes típusnak egyedi technológiát tudunk biztosítani. 

Sport Mosoda – www.nagymosas.hu

Cím: 8200 Veszprém, Mártírok útja 12

Telefonszám: + 36 70 905 9009

Nyitvatartás:  egyeztetés alapján

email: info@nagymosas.hu